Op stap met het hele gezin


van Guusje
van Guusje

onze hond gaat natuurlijk mee!

Een superpraktische training op stap met het hele gezin, onze hond gaat uiteraard mee. Herkent u die momenten dat u even gezamenlijk weg wilt en misschien even op een terrasje een kopje koffie wilt nuttigen, en dan heel heel even overweegt de hond ook mee te nemen?

Maar dat dan de beelden opdoemen van uzelf die omgetrokken wordt,  en de hond die met het tafeltje van het terras op zijn rug  vertrekt achter die andere hond aan?  En dan zegt u toch maar weer: tot straks.

Deze training is erop gericht dat u gemakkelijker met de hond in de auto/ op de fiets/ wandelend op pad kunt gaan en dan ook even rustig een gebakje kunt nuttigen. Aangenamer voor u en voor uw omgeving. En zeker ook voor de hond, want die gaat vanzelf vaker mee....en dat is wat vrijwel alle honden willen.

 

En dat is waarom juist wij deze cursus graag geven. Zodat u meer kwaliteittijd met elkaar kunt hebben en als Maatje-Kameraadje van elkaar kunt leren. Meer (gepaste) aandacht voor elkaar, leidt tot begrip, "gehoorzaamheid" en meer samenwerken.