Trainingsmogelijkheden


Wij geven training privé of in groepen. Bij u thuis of op locatie.

 

Voor wie?

Wij bieden passende trainingen voor honden van (bijna) alle leeftijden, dus van pup tot senior hond.

Of u nu op zoek bent naar basisgehoorzaamheid, socialisatie, wilt sporten met de hond of gewoon iets nieuws wilt doen. En zowel voor de beginnende hondeneigenaren als voor de meer ervaren eigenaren die al vaker getraind hebben.

Dus of de hond en u al heel wat weten en kunnen of dat u samen nog helemaal moet beginnen.

 

(Nog) geen hond

Als u nog overweegt een hond aan te schaffen of in afwachting bent van een pup of herplaatser, hebben wij theoriemomenten waar u ook zeker welkom bent als u (nog) geen hond hebt, zodat u goed voorbereid bent en gelijk op de juiste manier kunt starten met de opvoeding en samenleving.


Ook bieden wij kennismakingsmomenten voor kinderen/volwassenen die een angst voor honden hebben ontwikkeld.

 

Kind en Hond

Er is veel te zeggen over het al dan niet trainen van kinderen met hun hond. Maar omdat hond en kind samenleven en samen deel uit maken van het gezin hebben wij ervoor gekozen ook trainingen aan te bieden voor kinderen. Ook voor kinderen onder de 12 jaar, als zij het zelf graag willen en daar toe in staat zijn.  Het aanbod staat onder "the game is on".  Kinderen kunnen  - in overleg- vaak ook meedoen met reguliere trainingen, maar dat hangt van een beoordeling van de combinatie hond-kind af.

 

Wat?

 

Onder lessen treft u ons actuele aanbod aan, dat regelmatig zal worden aangevuld.

 

Zo zijn er de Hello World-lessen voor de allerjongste pups, met als doel begeleiding te geven bij de socialisatie en de pup in een vroeg stadium kennis te laten maken met de nieuwe wereld om zich heen en uiteraard de basisopvoeding te starten.

 

En uiteraard ook (vervolg) gehoorzaamheid. Van jonge hond tot vergevorderd  (Pup, A,B,C) en voor diegenen die er plezier in hebben ook tot het sportniveau.

  

Daarnaast is er sport en spel en de nieuwe rage overgewaaid uit Amerika: Hoopers, die geschikt is voor jong en oud. 

 

En een superpraktische training op stap met het hele gezin, onze hond gaat uiteraard mee.

Deze training is erop gericht dat u gemakkelijker met de hond met de auto/ op de fiets/ wandelend op pad kunt gaan en dan ook even rustig een gebakje kunt nuttigen. Aangenamer voor u en voor uw omgeving. En zeker ook voor de hond, want die gaat vanzelf vaker mee....en dat is wat vrijwel alle honden willen.

 

En dat is waarom juist wij deze cursus graag geven. Zodat u meer kwaliteittijd met elkaar kunt hebben en als Maatje-Kameraadje van elkaar kunt leren. Meer (gepaste) aandacht voor elkaar, leidt tot begrip, "gehoorzaamheid" en meer samenwerken. 

van Anna
van Anna